Uvodni posvet

Posvet je namenjen vsem, ki želite natančneje izvedeti, ali in kako vam lahko AEQ pristop pomaga pri urejanju vaših težav.

Skozi brezplačen posvet se imate možnost spoznati z mojim pristopom k urejanju težav, predstavim vam svoje videnje vaše situacije in vzrokov zanjo ter pot k odpravi le-teh.

Posvet poteka preko telefonskega klica.

uvodni-posvet

Posvet poteka kot voden pogovor, kjer predstavite svoje težave in situacijo, v kateri se nahajate. Skozi vprašanja in odgovore o vašem življenju, odnosih in preteklosti bomo začeli sestavljati zgodbo, jaz pa vam bom skozi podajanje AEQ razlage in fizikalnih zakonov, ki vplivajo na naša življenja (in telesa) pomagal začeti odpravljati slepe pege, zaradi katerih trenutno težko vidite situacijo dovolj jasno in razločno, da bi znali najti rešitev zanjo.

AEQ pristop je poseben in tako uspešen zaradi dejstva, da človeka postavi v okolje in proučuje njun odnos. Hkrati pa je njegovo posebnost znanje in razumevanje fenomena odtujenosti od telesa, ki nam onemogoča na eni strani realno čutiti in zaznavati sebe in okolje (senzorna amnezija), na drugi pa ukrepati, ko in kot bi to bilo potrebno (motorna amnezija).

Cilj AEQ pristopa je namreč ozaveščanje vzrokov za težave in njihovo urejanje ter odpravljanje skozi postopno spremembo vedenja in aktivnega delovanja. Samo sprememba vedenja (akcije) nam namreč lahko da drugačen rezultat (reakcijo), a je to velikokrat težko doseči zaradi podzavestnih vzorcev, ki jih nevede ponavljamo skozi življenje.

S primerno spremembo vedenja lahko torej ustvarimo drugačne okoliščine in rešimo težave, ki jih imamo.

Rezervirajte svoj uvodni posvet