Politika zasebnosti

S prijavo na novičnik, poslanim povpraševanjem, izpolnitvijo kontaktnega obrazca na spletnih straneh ali prijavo na dogodek, vadbo oziroma program omogočite podjetju Svoboda gibanja, Nace Janežič s.p. (v nadaljevanju Svoboda gibanja), Lepa Njiva 3c, 3325 Šoštanj, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na novičnik se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje, se prijaviti na novičnik, izobraževanje, program ali vadbo, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko (vnos slednje ni nujen).

S prijavo na novičnik, dogodek, program, vadbo, poslanim povpraševanjem ali izpolnitvijo kontaktnega obrazca prostovoljno soglašate z vključitvijo v seznam obveščanja, ki vam omogoča obveščanje o dogodku, programu, vadbi in prejemanje novičnika ter odgovora na povpraševanjeSeznanjeni ste s tem, da se bodo vaši osebni podatki obdelovali izključno s strani Svobode gibanja in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajate svoje izrecno soglasje. S tem obenem soglašate, da Svoboda gibanja obdeluje vaše osebne podatke za zgoraj navedene namene, ter izjavljate, da so informacije, ki jih podajate, resnične in verodostojne.

Namen zbiranja podatkov

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali – pošiljanje novic in obvestil, povezanih z delovanjem Svobode gibanja. Posameznikom, ki to želijo, na njihove elektronske naslove periodično pošiljamo obvestila o raznih dogodkih, izobraževanjih, programih, delavnicah, članke in podobno. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na novičnik, dogodek, program, vadbo, s poslanim povpraševanjem ali z izpolnitvijo kontaktnega obrazca na spletnih straneh Svobode gibanja hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. To storite s poslanim elektronskim sporočilom z zahtevkom o odjavi elektronski naslov svobodagibanja@gmail.com.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. V zahtevi navedite, katere osebne podatke bi želeli spremeniti, oziroma nam kako drugače sporočite, kako bi želeli omejiti njihovo uporabo. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavnimi predpisi.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov hej@svoboda-gibanja.si.