Individualni pristop

Z individualno obravnavo in osebnim mentorstvom do bolj urejenega telesa, odnosov in življenja!

Rešitev iz primeža kroničnih bolečin, stanj in težav nikoli ni enostavna ali hitra pot. Je postopno zorenje – telesno, čustveno in mentalno, skozi katerega se učimo drugačnega vedenja, odnosa do sebe, okolice in življenja in kjer se soočamo s svojo nemočjo, da bi spet v roke vzeli svojo moč, nadzor nad življenjem in lastnim zadovoljstvom.

Mentorstvo na tej poti je neprecenljiv zaklad in odločitev, ki vam lahko prikrajša marsikatero razočaranje, vrtenje v krogu in izgubo motivacije v skakanju iz ene rešitve na drugo.

individualni-pristop

Individualna obravnava

Na individualnih srečanjih se najprej pogovorimo o vaši težavi, nato pa vas z vprašanji vodim v analizo situacije, v kateri se nahajate. Skozi odgovore in mojo razlago začnete pridobivati razumevanje vplivov okolja, preteklih izkušenj in sedanjih življenjskih navad na vaše telo, um, dihanje in živčni sistem. Začnete bolj jasno videt, kaj vas je v to so situacijo pripeljalo in jo ohranja. Vodi vas do vzrokov za nastanek težav na telesni ravni ali v odnosih, ki vas pestijo.

Skozi učenje AEQ vaj in AEQ dihanja pa potem razumevanje začnete prenašati v prakso in lastno izkušnjo. Priučite se uporabljati orodje (AEQ vaje) za zmanjševanje kroničnih napetosti v telesu (ki so mehanizem nastanka kroničnih bolečin in težav), povečevanje stika z lastnimi občutki, večji nadzor nad gibanjem, odzivi in vedenjem. Skozi učenje AEQ dihanja se naučite dihanje uporabljati za doseganje večje sproščenosti in večanje količine življenjske energije.

Obravnava traja običajno 120 minut in poteka v živo (Mozirje) ali prek spleta (Zoom).

Odzivi strank

O učitelju

S teboj bom Nace

Po izobrazbi sem sicer magister kineziologije in učitelj AEQ metode 1. stopnje, po duši pa gibalec in raziskovalec življenja. Večni učenec življenja, a svoje poslanstvo čutim v poučevanju drugih.

Nekdaj nogometaš, kasneje trener mladih nogometašev, kondicijski trener profesionalnih športnikov ter osebni trener profesionalnih in rekreativnih športnikov.

Vse bolj pa kot svoje področje delovanja čutim raziskovanje in poučevanje celostnega in zavestnega gibanja, moči dihanja, terapevtsko delo in preplet gibanja z duhovnostjo, osebno rastjo.