Večer zdravilnih uvidov in notranjih prebojev

Učitelj

Nace Janežič

Tip dogodka

Delavnica

Kategorija

AEQ, Čutim, Živim

Na delavnico se prosim prijavite z izpolnitvijo obrazca, ki ga najdete spodaj.

Po prijavi boste prejeli vse potrebne informacije na vpisani mail naslov.

Na dogodku boste imeli možnost mojega brezplačnega mentorstva in svetovanja s področja kroničnih težav in stanj, urejanja odnosov, težav s telesom in čustvi...

Obeta se prav poseben dogodek, katerega namen je, – kot pove sam naslov – da se dokopamo do čim več zdravilnih uvidov in s tem dosežemo pomembne notranje preboje v razumevanju in dojemanju lastne situacije, težav, izzivov, odnosov, nemira, občutka nemoči ali notranje izgubljenosti.

Vsi se pogosto vrtimo v krogu in začaranem ciklu občutkov, misli in situacij, iz katerega ne najdemo poti.

V takih situacijah je včasih dovolj že samo, da nam nekdo od zunaj osvetli situacijo z drugega zornega kota.

Ena misel, en stavek ali izraženo čustvo so lahko dovolj, da se v nas nekaj premakne in razrahlja ta vozel, ki ga nosimo v trebuhu ali glavi.

Lahko nam pomaga uvideti neko novo, kreativno in drugačno rešitev, pot, način delovanja, odziv… Kajti samo s kreativnimi, novimi rešitvami lahko rešimo problem začaranega kroga enih in istih rezultatov.

A te nove rešitve je velikokrat zelo težko videti iz prostora, v katerem smo, kjer trenutno stojimo. Ko pa nam nekdo ponudi roko v obliki sočutja in iskrene pomoči, pa nas to lahko izstreli v novo doživljanje. Da nam nov zagon, zaupanje in pogum – dá se!

Ta večer bo priložnost za vas – da v varnem okolju in na intimen način (ali pa glasno in jasno, če vam je tako ljubše!) izrazite svoje težave, svoje vozle, kje ste izgubljeni ali zaciklani, kaj vas tare, pa ne najdete rešitve.

To bo večer priložnosti za spremembo perspektive. Za to, da najdete pot tam, kjer je prej niste videli.

Več o poteku pa po sami prijavi!

Dobrodošli na večeru zdravilnih uvidov in notranjih prebojev - začnite s prvim korakom: prijavo na spodnjem obrazcu.

Informacije

Nace Janežič

mentor za urejanje kroničnih težav, učitelj AEQ metode® 2. stopnje in AEQ dihanja® 1. stopnje. Večni raziskovalec in učenec življenja, a svoje poslanstvo čutim v poučevanju drugih. Žene me želja po rasti in razvoju, odkrivanju drugačnih znanj in pristopov, po iskanju boljših rešitev in vodenju z lastnim zgledom. Prisegam na pomembnost lastne izkušnje, zato ne širim nečesa, kar nisem izkusil tudi sam, pri tem pa mi je pomembno, da pride človek do lastnih občutij in spoznanj, kaj zanj deluje in kaj ne.

Zagotovi si svoje mesto in se prijavi