DOBRI ODNOSI BIVAJO V SPROŠČENEM TELESU

Učitelj

Nace Janežič

Tip dogodka

Program

Kategorija

AEQ

Program za izboljševanje odnosov z delom na telesu in čustvih.

ZAČNITE SPET BIVATI V SPROŠČENEM TELESU IN:

Skozi prakso vedno bolj spoznavam, da je za zdravljenje odnosov enostavno potreben odnos. Večina blokad in napetosti znotraj ljudi nastane, ker čutimo (pre)malo ali nič prostora, v katerem bi lahko svobodno in iskreno izrazili svoje notranje stanje, povedali, kako se počutimo in kakšno je naše mnenje. Tudi (ali še posebej), če je to neprijetno.

Neizraženi občutki zastajajo v telesu, se kopičijo kot napetosti in nemir, sčasoma pa jih zaklenemo nekam v telo, da jih še sami ne občutimo več. Nastane senzorno-motorna amnezija oziroma odklop uma od telesa.

Ta ustvarja neštete telesne probleme, zakrčenosti, vnetja, bolezenska stanja in pogosto nerazložljive bolečine.

Sili nas v pretiravanje ali v pasivnost, vodi do izgorelosti ali depresije, občutek nemoči, nesmisla, anksioznosti in življenja, v katerem dosegamo manj od realnih potencialov.

TEKOM 4-TEDENSKEGA PROGRAMA BOSTE POVEČALI SVOJO SPOSOBNOST ČUTITI, PREPOZNAVATI IN IZRAŽATI ČUSTVA - TOREJ DVIGNILI ČUSTVENO ZRELOST, KI JE NUJNA ZA USTVARJANJE DOBRIH ODNOSOV.

Samo čustveno zrel človek si namreč lahko dovoli biti sproščen, hkrati pa mu to omogoči, da se globlje poveže z drugimi, saj ga ni strah čutiti lastnih občutkov in čustev drugih ljudi.

Nič ni bolj zdravilnega od prostora, v katerem se lahko iskreno izrazimo, brez da bi ob tem bili obsojani.

Prostor, kjer se čutimo sprejeti v našem čutenju, hkrati pa dobimo tudi iskren feedback, če česa ne delamo ali vidimo optimalno, da se zapletamo in ne prevzemamo dovolj odgovornosti za lastno situacijo.

Ta prostor – ko ga enkrat začutimo – vemo, da je vse, kar pogosto potrebujemo za korenito izboljšanje življenja in odnosov. V kombinaciji z močnimi AEQ vajami in AEQ dihanjem, ki v nas prebujata speče in potlačene občutke, nam omogočata dostopati do pozabljenih globin, spet povezujeta um in telo, uravnovešata živčni sistem in nam omogočata, da se vidimo bolj realno. Sebe, svoje vzorce, vedenja in odnose.

Da lažje razumemo, kje smo, kaj delamo »narobe«, kje ne prevzemamo odgovornosti in predvsem – kaj in kako (!) moramo spremeniti, da bi šlo na boljše.

Ustvarjanje zgoraj opisanega je glavni namen 4-tedenskega programa, skozi katerega vas vabim v lastne globine in širine, v večje čutenje, bolj polno življenje, globlje odnose in postopno urejanje tistega, kar vas stiska, tlači in muči.

Ne govorimo o hitrih in instant rešitvah, ampak o trdem in predanem delu, disciplini in učenju za vse življenje. A če kaj, potem je vredno to. Pod to se podpišem vedno znova in znova.

Srčno dobrodošli, se vas že iskreno veselim!

USTVARITE BOLJŠE NAVADE IN VZORCE DELOVANJA, MIŠLJENJA IN ČUSTVOVANJA - TAKŠNE, KI VAM OMOGOČAJO ŽIVETI SPROŠČENO ŽIVLJENJE GLOBOKIH IN PRISTNIH ODNOSOV.

Odzivi udeležencev

Z UDELEŽBO NA PROGRAMU DOBITE:

16 srečanj po 60 minut.
Vsako srečanje bomo 30 minut posvetili obravnavi vaših problemov in situacij, podajanju teorije, odgovorom na vaša vprašanja in deljenju izkušenj. Ostalih 30 minut pa bo namenjeno delu s telesom in občutki skozi AEQ gibanja® in AEQ dihalne vaje®.

Dostop do posnetka vaje za enkratno uporabo v primeru odsotnosti.
(ne več kot 2x tedensko)

Mojo podporo in razpoložljivost v času trajanja programa.
(komunikacija preko maila)

Vso potrebno gradivo za samostojno vadbo in nadaljevanje procesa.

BONUS 1:
uvodno srečanje, kjer se bomo takoj posvetili vašim konkretnim težavam in začeli naslavljati rešitve.

BONUS 2:
1 individualno srečanje z mano v toku programa, za še bolj poglobljeno razreševanje težav na individualni ravni.

BONUS 3:
Q&A folow-up srečanje po koncu programa (cca. 3 tedne po zaključku), za dodatno podporo v samostojnem nadaljevanju procesa.

KAKŠNE DOBROBITI LAHKO PRIČAKUJETE:

Poglobljeno razumevanje lastne situacije, sebe, svojih težav, vzrokov zanje in smeri za njihovo odpravljanje.

Sposobnost prepoznavanja, čutenja in učinkovite uporabe čustev za urejanje odnosov ter težav.

Več samozavesti, osebne moči in miru.

Več sproščenosti, umirjenosti in ravnovesja.

Boljši stik s telesom in občutki, manj telesnih bolečin.

Več življenjske energije in sposobnost boljše organizacije časa.

VAM PROGRAM LAHKO KORISTI? ZA VAS JE PRAVI, ČE:

GLAVNI NAMENI 4-TEDENSKEGA PROGRAMA SO:

 

GRE ZA KONKRETNO DELO S TELESOM, ČUSTVI IN PODZAVESTNIMI VZORCI.

Program temelji na učenju AEQ metode®, ki vključuje veliko dela s telesom, gibanjem in dihanjem. Vključuje AEQ vaje®, ki so nežna in preprosta gibanja, ki pa imajo ob pravem vodenju in izvajanju globok učinek na povečanje pretoka informacij iz telesa in podzavesti do našega zavedanja.

GLAVNI NAMEN PROGRAMA JE DVIGANJE VAŠE CELOSTNE ČUSTVENE ZRELOSTI.

Skozi proces se boste torej učili novo pridobljene informacije in sposobnosti koristno in učinkovito uporabiti za razumevanje in reševanje situacij, odnosov in težav, v katerih ste.

POTEK PROGRAMA

Začetek programa je 21. julija 2024 ob 9.00 z uvodnim srečanjem, nato pa se bomo od ponedeljka 22. julija srečevali 4x tedensko (ponedeljek, torek, četrtek in petek) od 7.00 do 8.00 vse do petka 16. avgusta, ko bo zadnje srečanje programa.

V času programa bodo na voljo tudi termini za individualno Zoom srečanje za vsakega izmed vas.

Približno 3 tedne po koncu programa bo sledilo še BONUS osvežitveno srečanje z vprašanji in odgovori (točen termin sporočim naknadno).

Vsa srečanja potekajo prek Zoom-a.

V PRIMERU, DA SE PROGRAMA UDELEŽITA OBA PARTNERJA,
JE SKUPNA CENA 420€.

V tem primeru mi za prijavo prosim pišite na nace@svoboda-gibanja.si ali uporabite kontaktni obrazec.

ŠE VEDNO NISTE PREPRIČANI?

Vabljeni, da si na spodnjem koledarčku rezervirate svoj brezplačni strateški posvet, kjer vam z veseljem odgovorim na vsa vprašanja, pomisleke ali težave.

Prepričan sem, da bomo skupaj našli ustrezno pot do vašega boljšega počutja in več zadovoljstva!

Informacije

Nace Janežič

kineziolog, učitelj AEQ metode® 2. stopnje in AEQ dihanja® 1. stopnje. Večni raziskovalec in učenec življenja, a svoje poslanstvo čutim v poučevanju drugih. Žene me želja po rasti in razvoju, po iskanju boljših rešitev in vodenju z lastnim zgledom. Prisegam na pomembnost lastne izkušnje, zato ne širim nečesa, kar nisem izkusil tudi sam, pri tem pa mi je pomembno, da pride človek do lastnih občutij in spoznanj, kaj zanj deluje in kaj ne.

Zagotovi si svoje mesto in se prijavi

    V kolikor želite opraviti plačilo z bančnim nakazilom mi prosim pišite na hej@svoboda-gibanja.si ali uporabite kontaktni obrazec.