BREZPLAČEN DOGODEK

ČUSTVA, TELO IN ODNOSI

Za bolj pristno, sproščeno in smisla polno življenje

SPLETNI SIMPOZIJ

MOŠKI SKOZI MOŠKE OČI

Za moške, ženske in boljše odnose

Posnetki so na voljo še:

Nina Seražin Lakota

Nina Seražin Lakota

Odnosi in čustva skozi oči otroka

Zdravnica, dipl. medicinska sestra, mentorica zavestnega starševstva (metoda Shefali Tsabary). Njeno delo ima dva temelja - eno je razlaga delovanja človeka s poudarkom na razumevanju otrokovega vedenja. Drugi del je postavljanje vprašanj staršem, da pridejo do uvidov, kje od otrok zahtevajo tisto, česar sami še ne zmorejo. Starše podpre s strategijami za krepitev odnosa z otrokom, za postavljanje mej, igrive rešitve vsakodnevnih izzivov, čustveno regulacijo, …

Vesna Juvan

Vesna Juvan

Ko ženska in moški znata poslušati svoje telo

mag. MBA, direktorica Akademije za harmonijo življenja, študentka telesno usmerjene psihoterapije. Raziskuje tematike povezane z življenjem ženske, v sklopu Akademije za harmonijo življenja vodi Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami, napisala pa je tudi tri knjige na temo menstrualnega cikla, ženske narave. Rdeča zarja je namenjena ženskam, Cvetoče dekle deklicam pred prvo krvavitvijo in Razumeti žensko. Misija nemogoče? moškim, ki želijo svojo žensko bolje razumeti in ob njej rasti.

SI ŽELITE ŠE VEČ PODOBNIH VSEBIN?

Duška Vake

Duška Vake

Samo v redu smo lahko vredu

Moderatorka postavitev družine in karmičnih postavitev, regresoterapevtka. Pomaga parom, posameznikom in družinam pri iskanju rešitev na področjih: zdravja, odnosov, notranjega počutja, kariere oziroma poklicne poti. Velik del težav v našem življenju ima vzrok v nerazrešenih odnosih in travmi, ki se je zgodila v našem otroštvu ali več generacij nazaj, komu od naših prednikov. Pogosto pa vzrok težav najdemo tudi v dušnem zapisu, travmi, ki jo nosimo s seboj iz preteklih življenj. S postavitvami družine, karmičnimi postavitvami in regresijo vam pomaga, da odpravite te energetske blokade in naredite prvi korak k rešitvi vašega problema.

Sabrina Janežič

Zdravilna moč družine

ustanoviteljica Centra za raziskovanje glasu in celosten osebni razvoj Sozvočje. Terapevtka naravnega zdravljenja. Bioterapevtka. Mentorica za celosten osebni razvoj. Zdravilka. Avtorica knjige. Predavateljica. Ženska, ki živi svoje poslanstvo iz Srca in verjame v neomejen potencial človeka.

Nace Janežič

Čustvena zrelost - morda najpomembnejša veščina, ki jo lahko razvijemo

Mentor za osebno zorenje in urejanje kroničnih težav, učitelj AEQ metode® 2. stopnje in AEQ dihanja® 1. stopnje, magister kineziologije. Osnova njegovega učenja sta boljši stik s telesom in višanje čustvene zrelosti posameznika, zaradi česar lahko ta postaja vse boljši v urejanju lastnih odnosov, v soočanju z izzivi življenja in reševanju težav. S tem pa si končno zagotovi večjo sproščenost, samozavest, radost in boljše zdravje.

↓ NE SPREGLEJTE ↓

POSEBNA PONUDBA

Si želite še več podobnih kakovostnih vsebin?

Če da, potem vabljeni k zakupu posnetkov simpozija MOŠKI SKOZI MOŠKE OČI, ki je potekal decembra 2023. Več o simpoziju TUKAJ.

Poleg pa kot bonus prejmete tudi posebno 5-dnevno delavnico naslovljeno enako, kot ta dogodek – ČUSTVA, TELO IN ODNOSI – 1. izvedba.

Gre za več kot 6 ur vsebin (posnetkov dogodka, ki je potekal v živo) v moji solo izvedbi, kjer vas popeljem na pot kako izstopiti iz začaranega kroga težav, preobremenjenosti in življenja brez smisla.

Z naročilom dobite:

    Podatki za nakazilo prek TRR:
    SI56 6100 0002 3361 342,
    Svoboda gibanja, Nace Janežič s.p.,
    Lepa Njiva 3c.
    Preko kontaktnega obrazca (klik) pa mi prosim sporočite, na kateri mail vam posredujem dostop in bonuse.