Dragi udeleženci spletnega simpozija Kam greš, človek?, toplo pozdravljeni!

V sklopu simpozija sem za vas pripravil posebno brezplačno ponudbodve darili, za kateri iskreno verjamem, da imata zelo veliko vrednost, če boste le želeli v polnosti izkoristiti, kar vam ponujata!

  1. Prvo darilo je posnetek spletne delavnice ZAKAJ ZA VRAGA JE DANES TAKO TEŽKO BITI SPROŠČEN?!.

Gre za delavnico o problemu kronične nesproščenosti in nezmožnosti umirjanja, ki pesti toliko ljudi danes. V njej je zajeto široko in kompleksno znanje o vzrokih, mehanizmih in predvsem rešitvah tega perečega problema, ki je v ozadju stanj kot so izgorelost, preobremenjenost, nespečnost, kronične bolečine, migrene, depresije, kronična vnetja, avtoimune bolezni, občutka izgubljenosti in nemoči in še in še.

Učili se boste razumevati globino vzrokov, ki segajo daleč v osebno preteklost, nezavedne mehanizme in avtomatizme, po katerih delujete v smeri samo-sabotaže in zmanjševanja lastne življenjske energije. In predvsem, kako z ozaveščanjem vzorcev prek AEQ gibanja in dihanja lahko postopoma spreminjate lastno čutenje, delovanje in vedenje na ravni celostnega sistema telo-zavest-podzavest ter na ta način urejate svoje odnose, izboljšate delovanje telesa in dvignete splošno zadovoljstvo z življenjem.

2. Drugo darilo pa je uvodni 20-minutni posvet.

Namen posveta je dati vam največjo možno vrednost v času, ki ga namenim izključno vam. Tu imate čas in prostor, da izpostavite svoj največji problem oziroma trenutni izziv in skupaj pogledamo, kje so vzroki in kako narediti korak, dva ali tri v smeri ureditve. Je čas za vprašanja, nasvete, iskanje drugačnega pogleda, aha-trenutke, informacije o mojem delu in pristopu…

Za dostop do brezplačne ponudbe prosim izpolnite spodnji obrazec in na vnešeni mail boste prejeli vse nadaljnje informacije in dostope.